Αγώνες

Διοργανώνουμε 15 εκδηλώσεις αθλητικές και πολιτιστικές κάθε χρόνο στην Κρήτη και στα νησιά Ρόδο, Νάξο Σαντορίνη, Κάσο, Γαύδο και Κύθηρα με σκοπό την εξάπλωση αγώνων μικρών και μεγάλων αποστάσεων και την ανάδειξη νέων αθλητών.

Εκτός από τις παραπάνω εκδηλώσεις διοργανώνουμε και δρόμους ειρήνης σε διάφορες πόλεις και χώρες. Διοργανώσαμε αγώνες υπεραπόστασης στις διαδρομές Βιάννος-Τυμπάκι 80 ΚΜ, Χανιά-Ρέθυμνο 70 ΚΜ παλιά εθνική οδός,Ιεράπετρα-Μακρύς Γυαλός Σητεία 65 ΚΜ,Ηράκλειο-Αρκαλοχώρι 35 ΚΜ και ( Απρίλιος 2001)στην Σμύρνη της Τουρκίας δρόμο ειρήνης για τα θύματα της μικρασιατικής

καταστροφής(Ελλήνων και Τούρκων)όλοι οι αγώνες είχαν σαν έπαθλο έναν κλώνο ελιάς.Τον Μάιο 2004 είμαστε καλεσμένοι στην Στουτγάρδη της Γερμανίας για παρόμοιο αγώνα προκειμένου να αποτίσουμε φόρο τιμής στα θύματα του Β’ παγκοσμίου πολέμου.

Οπως είναι γνωστό λάβαμε στις 09 Ιανουαρίου 2002 μέρος στον δρόμο ειρήνης του Νις της Σερβίας και τιμηθήκαμε από την κυβέρνηση της Σερβίας.

Έχουμε αδελφοποιηθεί με συλλόγους από την Ελλάδα και εξωτερικό τον Απόλλωνα Δυτικής Αττικής, τον Ιπποκράτη και Φιδιππίδη από την Κω, τον Σύλλογο δρομέων υγείας Πατρών, τον Σύλλογο δρομέων Πάρου , τον Ευχείδα Λαμίας τον σύλλογο δρομέων Σμύρνης Τουρκίας τον αθλητικό σύλλογο Νις Σερβίας και τον Ευχίδα Πλαταιών.

[callout bg=»#00c5dc» color=»#FFFFFF»]Στον σύλλογο μας λειτουργούν εκτός από στίβο και τις αποστάσεις τμήματα πεζοπορίας ορειβασίας υπεραποστάσεων και τριάθλου.[/callout]

Η ποιο σπουδαία διοργάνωση που διοργανώνει ο σύλλογός μας κάθε χρόνο την άνοιξη είναι ο αγώνας με την επωνυμία ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΝΩΣΕΙΟΣ ΗΜΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΡΗΤΗΣ με την συμμετοχή αθλητών από Ελλάδα και εξωτερικό, ένας αγώνας που μετά τον μαραθώνιο της Αθήνας πρόκειται για την κορυφαία στην χώρα από οργάνωση και από πλευράς διαδρομής η καλλίτερη στην Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *