Αδελφοποίηση του Συλλόγου μας με τον Σύλλογο δρομέων Καστενάζο Ιταλίας

πάνω  Ο Σπυρος Καμπαξής με τον πρόεδρο της Ιταλικής ομάδας

Τις περασμένες ημέρες παραβρέθηκαν στο Καστενάζο της Μπολώνια στην Ιταλία πέντε  μέλη του συλλόγου μας, με σκοπό την αδελφοποίηση μας με τον αντίστοιχο του δήμου Καστενάζο στην Μπολώνια.

Στα πλαίσια της αδελφοποίησης που περιλαμβάνει την αμοιβαία φιλοξενία των μελών κ των δύο συλλόγων στον Κνώσειο ημιμαραθώνιο και στον δρόμο στα αχναρια του μίνωα 70 κμ  που διοργανώνουμε και αντίστοιχα φιλοξενία των μελών μας στην Ιταλία στον ετήσιο αγώνα των 10 χλμ. στο Καστενάζο και σε αγώνα υπεραπόστασης στην Μπολώνια 100χλμ.Τα μέλη μας με επικεφαλής τον γραμματέα του συλλόγου μας κ ταμία της ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΟΣΛΜΑ-Υ βράβευσαν με ειδική πλακέτα και δώρα τον αθλητικό Σύλλογο Καστενάζο και τον Δήμο ενώ προσέφεραν ως δώρο δύο  εισιτήρια προσφορά των Μινωικών γραμμών για Βενετία-Πάτρα-Βενετία στον πρώτο νικητή και στην πρώτη νικήτρια απο τον Σύλλογο Καστενάζο.

πάνω οι αθλητές μας λιγο πριν την εκκίνηση

οι αθλητές μας έτρεξαν και στον αγώνα των 10χλμ. που έγινε την Κυριακή πρωί 27 Φεβρουαρίου με συμμετοχή 2500 αθλητών από όλη την Ιταλία με συνεχή  χιονόπτωση κ τερμάτισαν ως κατωθι:

  1. Ξενιτίδης Σπύρος 42’09
  2. Ζησιμόπουλος Κώστας 48΄23
  3. Πελαντής Διογένης 49’44
  4. Καμπαξής Σπυρίδων 56΄27
  5. Αφορδακού Ειρήνη (εγκατέλειψε στο 7χλμ λόγο τραυματισμού)

Ο Ξενιτίδης Σπύρος βραβεύθηκε ως πρωτος αθλητής του Συλλόγου μας απο τον αθλητικό Σύλλογο Καστενάζο και ο Κώστας Ζησιμόπουλος απο τον Δήμο Καστενάζο- που ως γνωστόν έχεις αδελφοποιηθεί με τον Δήμο Ρεθύμνου- ως πρώτος Ρεθυμνιώτης (αφού έτρεξε με τα χρώματα του Συλλόγου δρομέων Υγείας Ρεθύμνου).

Το Διοικητικό μας συμβούλιο ευχαριστεί το αδελφό πλέον Σωματείο Καστενάζο για την φιλοξενία που παρείχε στα μέλη της αποστολής των αθλητών μας και με την σειρά μας θα ανταποδώσουμε σε κάποια δική μας εκδήλωση, καθώς επίσης τον Δήμο Καστενάζο και τον φίλο μας Λουίτζι.