Αθλητικά Ρούχα

Με στόχο την υποστήριξη μιας ζωής γεμάτης δράση και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Fitness & Αθλητικής Διατροφής, το FitSN διαθέτει μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων αθλητικών ενδυμάτων υψηλής ποιότητας για τρέξιμο, ποδηλασία, δραστηριότητες outdoor, και άλλα απαιτητικά αθλήματα. Προϊόντα με έμφαση στην τεχνική καινοτομία και τον σύγχρονο σχεδιασμό, για υψηλές επιδόσεις!
  • Το FitSN διαθέτει συλλογή συμπιεστικών ρούχων Skins™ με τεχνολογία BioAcceleration™ που συγκρατούν τους μύες στην κατάλληλη θέση ώστε να αποδίδουν στο μέγιστο, προκαλούν σημαντική βελτίωση στη μείωση της συσσώρευσης του γαλακτικού οξέος αμέσως μετά την άσκηση και επιτρέπουν γρηγορότερη αποκατάσταση.
  • Ειδικά για τους φίλους του τρεξίματος, το FitSN προσφέρει ανδρικά και γυναικεία πολυχρηστικά είδη ένδυσης με σύγχρονο σχεδιασμό και τεχνολογίες που συμβάλλουν στην επίτευξη υψηλών επιδόσεων και διευρύνουν τα όρια των ικανοτήτων.

    @font-face { font-family: «Cambria Math»; }@font-face { font-family: «Calibri»; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: «Calibri»,»sans-serif»; }.MsoChpDefault { }.MsoPapDefault { margin-bottom: 10pt; line-height: 115%; }div.Section1 { page: Section1; }

  • Το FitSN διαθέτει ολοκληρωμένη συλλογή από ανδρικά και γυναικεία πολυχρηστικά είδη ένδυσης με σύγχρονο σχεδιασμό και τεχνολογίες ειδικά για ποδηλασία, για αυτούς που θέλουν να ποδηλατούν πρωί και βράδυ, νύχτα και μέρα!
  • Ανδρικά και γυναικεία είδη ένδυσης για δραστηριότητες outdoor, ή απλά για casual εμφανίσεις!
  • Ανδρικά εσώρουχα με τεχνολογίες που τα καθιστούν κατάλληλα για χρήση κατά τη διάρκεια της άθλησης, για άνεση και υγιεινή.