ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 3-4 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ 73 χλμ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΟΝΗ ΚΟΥΔΟΥΜΑ

τερματισμός Ι.Μ.Κουδουμα

Με την συμμετοχή οχτώ αθλητών και τριών αθλητριών έγινε χθες ξαι σήμερα 2-4 Ιουλίου η πεζοπορία προσκύνημα για την Παναγία οι αθλητές Σπυρίδων-Δημήτριος-Μάνθος-Ελευθέριος-Θεόδωρος και οι αθλήτριες Ζωή-Μαρία και Εύα-Μαρία ξεκίνησαν απο την Πλατεία Σινάνη την Παρασκευή 3 Ιουλίου και ώρα 20:00 και τερμάτισαν στην Ι.Μ.Κουδουμά το Σάββατο 4/7 και ώρα 11:00 δηλαδή οι πεζοπόροι μαζί με τις στάσεις χρειάστικαν 15 ώρες.
απο την εκκινηση
Η διαδρομή που ακολούθησαν οι αθλητές ήταν:: Εκκίνηση πλατεία Σινάνη-λεωφόρος Ούλαφ Πάλμε – Βασιλειές- Σίλαμος- Αρχάνες-Χουδέτσι- Τεφέλι-Λιγόρτυνος- Χάρακας- Παράνυμφοι και από εκεί πήραν το μονοπάτι και καταλήξανε στην Μονή Κουδουμά.
Στα αξιοσημείωτα ήταν ο πολύς δυνατός αέρας έντασης που εύθαναν τα 9 μποφώρ που δυσκόλεψαν την προσπάθεια των αθλητών κυρίως στο μονοπάτι.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ: βιβλιοπωλείο Αρχιεπισκοπής Κρήτης Βότομος Α.Ε.- ισοτονικό Osee- Κρητικός Φούρνος- βιοτεχνία Κρουασάν Μαυροφρύδη- Ευρωπαική Προοπτική ΕΠΕ.επόσης στους συνοδούς μας Μανώλη=Στέλα και Μαρία.
DSC07963

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *