Ο Παντελής Καμπαξής 47ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υπεραπόστασης βουνού στην Ουαλία

πάνω οι Παντελής Καμπαξής και Παναγιώτης  Ιωαννίδης απο το περυσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα

Το Σάββατο το πρωί στην Ουαλία διεξήχθη το παγκόσμιο πρωτάθλημα υπεραπόστασης βουνού 75χλμ. με την συμμετοχή εθνικών ομάδων από Ευρώπη-Αμερική-Αφρική-Αυστραλία και με περίπου 200 συμμετοχές από άνδρες και γυναίκες.Την Ελλάδα εκπροσώπησαν οι: Καμπαξής Παντελής αθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης που κατέλαβε την 47η θέση με χρόνο 7 ώρες 31΄50΄΄(ο αθλητής έχασε την διαδρομή σε κάποιο σημείο και τον ταλαιπώρησε το στομάχι του κατά την διάρκεια του αγώνα). Σπουδαία εμφάνιση και καλό χρόνο στην παρθενική του εμφάνιση ο αθλητής του Καματερού Φωτάκης Ανδρέας που κατέλαβε την 36η θέση με χρόνο 6 ώρες 49’07»  και ο Παναγιώτης Ιωαννίδης αθλητής του ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 51η θέση με χρόνο 8 ώρες 01΄05»

Το διοικητικό συμβούλιο , τα μέλη και οι αθλητές του Συλλόγου μαραθωνοδρόμων Κρήτης συγχαίρουμε τον αθλητή μας Καμπαξή Παντελή που τίμησε τον Σύλλογο μας την Κρήτη και την Ελλάδα σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση. Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές Φωτάκη Ανδρέα και Ιωαννίδη Παναγιώτη για την σπουδαία και φιλότιμη προσπάθεια τους.

Οι αθλητές ως γνωστόν συμμετείχαν στον αγώνα μέσα από αντίξοες συνθήκες -αφού ως γνωστό εκπροσώπησαν την χώρα μας σε αυτή την σπουδαία διοργάνωση ταξιδεύοντας με δικά τους έξοδα (εκτός του Καμπαξή Παντελή που τα κάλυψε η χορηγός εταιρεία του new balance) και το παράδοξο ήταν ότι η ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ δεν χορήγησε τρείς φόρμες με τα Ελληνικά χρώματα γιατί λόγο της κρίσης δεν υπήρχαν.

παρακάτω δείτε όλα τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα

http://www.tdl.ltd.uk/race-results.php?event=1386

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *