πεζοπορία αγάπης 60 χλμ.

   
Το Σάββατο πρωί 15 Ιουνίου 2013 και ώρα 05:00 το πρωί θα ξεκίνησε η πεζοπορία –τρέξιμο από Ηράκλειο για την Ι. Μονή Κουδουμά, που για τεχνικούς λόγους ο τερματισμός έγινε στους Παρανύμφους στα 60 χλμ. Που οι αθλητές που τερμάτισαν έκαναν χρόνο περίπου 10 ώρες και 30 λεπτά. (κατά την γνώμη πολλών ήταν η ποιο σπουδαία διοργάνωση που διεξήχθη φέτος)
    Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση της ομάδας αγάπης του Αγ. Ιωάννη πο επιτελεί πολύ σπουδαίο έργο βοηθώντας πολλές ευπαθείς οικογένειες της πόλης μας.
    Η διοργάνωση έγινε από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης με την συνεργασία της ομάδας Αγάπης του Αγ.Ιωάννη.
Απο όλα τα σχεδόν τα χωριά που πέρασε η διαδρομή συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και τα παραλάμβανε η οργανωτική μας επιτροπή.

  Την διαδρομή ξεκίνησαν έξι αθλητές οι: Σπυρίδων-νίκος-Δημήτρης-Βασίλης-Κωνσταντίνος και η μοναδική γυναίκα η Κούλα και τερμάτισαν τρεις: οι Σπυρίδων-Δημήτρης και Κωνσταντίνος.
Επίσης μεγάλη συνδρομή είχε και η ομάδα υποστήριξης των συνοδών μας που αποτελούνταν από τον Δημήτρη- τον Κώστα-την Ελπινίκη –την Αγάπη και την Περσεφώνη.
   Η εκκίνηση δόθηκε από την πλατεία Σινάνη το πρωί του Σαββάτου και ώρα 05:00 και θα ακολουθηθεί η διαδρομή- Ούλαφ Πάλμε- Βασιλειές- Σύλαμος-Αρχάνες-Χουδέτσι- μονή Επανωσήφη- Δαμάνια- Βοργιάς-Καστέλι-Σοκαράς- Χάρακας-Παράνυμφοι- όπου έγινε και ο τερματισμός για καθαρά τεχνικούς λόγους..Και εν συνεχεία όλοι οι αθλητές και συνοδοί κατέβηκαν οδικώς για Κουδουμά για προσκύνημα.. 
Οι διοργανωτές ευχαριστούν για την προσφορά τους όλους τους χορηγούς καθώς επίσης τις Ι.Μ. Επανωσήφη -Κουδουμά και τις Κοινότητες Δαμανίων – Στερνών για την προσφορά τους σε τρόφιμα.

εκκίνηση

στην διαδρομή

στην διαδρομή

στην διαδρομή

η ομάδα αγάπης

στους Παρανύμφους

στους Παρανύμφους

στην μονή Επανωσήφη

στην μονή Επανωσήφη

μονή Κουδουμά

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *