ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-Αγ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΑΓΩΝΑΣ 15χλμ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 75 χλμ.

 

Έγινε η ποδηλατοβόλτα Ηράκλειο-Αγ.Βαρβάρα με επιστροφή αφού οι ποδηλάτες Κρήτης συμμετείνχαν και στην ποδηλατοβόλτα που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ.Βαρβάρας με τον Δήμο Γόρτυνας στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την μάχη της Κρήτης και για όσους έχασαν την ζωή τους για την πατρίδα.

ήταν μια καταπληκτική διαδρομή σανηφορική αλλά με πανένορφη φύση και αξίζουν συγχαρητήρια για την τέλεια διοργάνωση στους διοργανωτές.

Η ποδηλατοβόλτα δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα και ήταν όπως όλες οι βόλτες μας συμμετοχική, ξεκινήσαμε 11 ποδηλάτες το πρωί στις 7 απο τον Γιόφυρο οι: Κώστας-Σπύρος-Δημήτρης-Δημήτρης-Μανόλης-Σπύρος-Αλέξανδρος-Γιώργος- Γιάννης-Μάνος και Γιώργος με συνοδό τον Γιώργο και μετά απο δ’υο ώρες είμασταν στην Αγ.Βαρβάρα εκεί ξεκουραστήκαμε για μισή ώρα και ξεκινήσαμε την ποδηλατοδρομία των 15 χλμ. και μόλις τελειώσαμε αυτή βραβευτήκαμε και απολαύσαμε το κέρασμα και την φιλοξενία των διοργανωτών επιστρέψαμε σε μία ώρα και μισή στο Ηράκλειο.

Τελειώνοντας θέλουμε ως ποδηλάτες κρήτης του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων να δώσουμε συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την τέλεια διοργάνωση και την φιλοξενία και σε όλους τους ποδηλάτες που έλαβαν μέρος

οι ποδηλάτες στην διαδρομή

οι ποδηλάτες στην διαδρομή

οι ποδηλάτες στην εκκίνηση στην Αγ.βαρβάρα

οι ποδηλάτες στην διαδρομή

οι ποδηλάτες στον χώρο εκτέλεσης των πατριωτών

οι ποδηλάτες στην διαδρομή

οι ποδηλάτες στην διαδρομή

οι ποδηλάτες στην απονομή τους

οι ποδηλάτες στην διαδρομή