Σαλάτα Σπανάκι με Ανθότυρο

Σαλάτα με Σπανάκι και Αρκετές Πρωτεΐνες

Υλικά:

  • 200 g Σπανάκι φρέσκο ή Σπανάκι Baby (βιολογικής καλλιέργειας)
  • 2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο (παρθένο)
  • 2 κουταλιές της σούπας Ξύδι από λευκό κρασί
  • 100 g Ανθότυρο
  • Φρέσκια Ρίγανη
  • Φρέσκο Άνηθο
  • Φρέσκια Μαντζουράνα
  • Φρέσκο Πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε το σπανάκι και καθαρίζουμε τα κοτσάνια. Το αφήνουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας για να στεγνώσει.
Βάζουμε το σπανάκι σε μια λεκάνη και προσθέτουμε την ρίγανη, τον άνηθο, την μαντζουράνα και το φρέσκο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και συμπληρώνουμε το ελαιόλαδο και το ξύδι. Ανακατεύουμε ξανά και προσθέτουμε το ανθότυρο τρίβοντας το με τα χέρια.Διατροφική Ανάλυση

Θρεπτικά Συστατικά Ποσότητες
Θερμίδες, kcal 551
Υδατάνθρακες, g 10.3
Πρωτεΐνες, g 20.6
Λίπη, g 46
Κορεσμένο Λίπος, g 17.8
Φυτικές ίνες, g 7
Νάτριο, mg 1197
Κάλιο, mg 1179
Σίδηρος, mg 8
Βιταμίνη C, mg 57
Ασβέστιο, mg 660

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *