Στύμφαλος Αθλος 50 χλμ συμμετοχή του αθλητή μας Παπαμιχαήλ Γιάννη τερματίζοντας στην 4η θέση

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακη 27/5/2012 ο 1ος  Στύμφαλος Αθλος .  Το αγωνιστικό παρόν έδωσαν  13  αθλητές   συνοδευόμενοι από τις οικογένειές τους γνωστούς και φίλους.Στον αγώνα αυτό παρόν ήταν και ο υπερμαραθωνοδρόμος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης Παπαμιχαήλ Γιάννης που τερμάτισε 4ος με χρόνο 4.18΄ στα 50χλμ.

Όλα κύλισαν ομαλά  και οι αθλητές χάρηκαν τον αγώνα  τρέχοντας μέσα στη φύση  σε ένα πολύ όμορφο τοπίο. Ευτυχώς ο καιρός  δεν μας τα χάλασε, ήταν πολύ καλός.Φέτος  , έγινε η αρχή και έπεσε ο πρώτος σπόρος  για έναν αγώνα  που πιστεύουμε ότι θα καθιερωθεί  και θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των αθλητών.

Η διαδρομή άρεσε στους αθλητές και την κάλυψαν αρκετά γρήγορα οι περισσότεροι. Κάποιοι φίλοι, μας πρότειναν να γίνεται  ταυτόχρονα ο αγώνας 25 χλμ. ( ένας γύρος), και 50 χλμ. (δύο γύροι) πράγμα το οποίο ήδη επεξεργαζόμαστε αρκετό καιρό και  θα καθιερώσουμε από τον επόμενο αγώνα.

Ευχαριστούμε θερμά  όλους τους αθλητές  και τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία  και την συμμετοχή τους τον 1ο Στύμφαλο άθλο όπως επίσης και τους εθελοντές που  βοήθησαν στους σταθμούς. Ευχαριστούμε επίσης θερμά το Αστυνομικά Τμήμα Κιάτου  για την πολύτιμη παρουσία του  και προσωπικά τον κ. Διοικητή για την άμεση ανταπόκρισή του, τον Δήμο Σικυωνιών  για την βοήθεια του, και προσωπικό τον Αντιδήμαρχο  κ.  Ζάρκο Δ. , τον κ. Αντιδήμαρχο Στυμφαλίας και βέβαια τους χορηγούς μας   για  την προσφορά τους  και την καταλυτική  βοήθεια τους.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε  τα  Τυροκομικά προιόντα   Λέγγα  «Στυμφαλία»  και προσωπικά τον κ. Λέγγα,  τα νερά  υάς  και προσωπικά τον κ. Στεργιόπουλο, την Δάμα ΕΠΕ, τον κ. Χρήστο   Μάλλιο   αρτοποιία – ζαχαροπλαστική,   την αρτοποιία –ζαχαροπλαστική Κονδύλη-Παπανικολάου και τέλος τη ν ταβέρνα  « ο Τριαντάφυλλος» στην Στυμφαλία, για την ευγενική φιλοξενία.

Σχόλια αναγνωστών

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ   ΒΑΓΓΕΛΗΣ              3.52΄

ΠΑΝΟΣ   ΓΙΩΡΓΟΣ                              3.52΄

ΚΟΜΗΣ  ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ                        4.11΄
ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΓΙΑΝΝΗΣ                  4.18΄
ΣΚΟΥΡΛΕΤΟΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ                 5.09΄
ΜΑΡΑΓΚΟΣ  ΝΙΚΟΣ                          5.21΄
ΡΑΖΕΛΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ                    5.33΄
ΞΑΝΘΑΚΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ                     5.37΄

ΞΑΝΘΑΚΟΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ                   5.37΄

ΘΑΝΟΣ  ΝΙΚΟΣ                                5.55΄

ΣΤΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ  ΤΡΥΦΩΝ         5.55

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ              2.51  (  25 ΧΛΜ. )
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ.                2.52΄ (25 ΧΛΜ.)