Στo Ηράκλειο βρέθηκαν τα adidas open run

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 6ο adidas open run στο Ηράκλειο της Κρήτης, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου. Αυτή ήταν η πρώτη εξόρμηση των adidas open run εκτός Αθηνών και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς συμμετείχαν περίπου 600 φίλοι του τρεξίματος από όλη την Κρήτη.

Εκκίνηση και τερματισμός των προπονητικών διαδρομών ήταν το φρούριο Κούλε, όπου η adidas έστησε μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στο τρέξιμο. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πάρουν συμβουλές από τον προπονητή Γ. Δούση, την διατροφολόγο Χ. Σκουλαρίκη, την φυσικοθεραπεύτρια Κ. Χριστοπούλου από το τμήμα φυσικοθεραπείας του ΙΑΣΩ General αλλά και την υπόλοιπη ομάδα ειδικών της adidas running team. Δείξαμε και τον δρόμο στους νεότερους και διασκεδάσαμε με τους παλιούς μας φίλους.

Για μας το τρέξιμο δεν είναι μόνο μία αθλητική δραστηριότητα, αλλά πάθος, διασκέδαση και τρόπος ζωής, διέδωσε το και συνέχισε να τρέχεις μαζί μας σταadidas open run. Με ενδιάμεσο σταθμό το Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι (17/10), τα adidas Open Run ολοκληρώνονται για τη φετινή χρονιά εκεί από όπου ξεκίνησαν, στο Ζάππειο (31/10), με μια μοναδική διαδρομή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας!

Σας περιμένουμε!

Περισσότερες φωτογραφίες στο http://www.adidasrunningteam.gr/article.php?id=125

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *