Ολοκληρώθηκε το Σπάρταθλον 246χλμ με την συμμετοχή δύο αθλητών του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης Γιάννη Παπαμιχαήλ& Κατσαράκη Ευστάθιου


Πάνω ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

SPARTATHLON Ultra Race
Με την συμμετοχή δυο σπουδαίων υπερμαραθωνοδρόμων του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης Γιάννη Παπαμιχαήλ στο Σπάρταθλον Άθλος 246 χλμ. στην ιστορική διαδρομή Αθήνα Σπάρτη, αθλητής μας τερμάτισε στην 169 (16ος Έλληνας)θέση με χρόνο 34 ώρες 23΄22»(ατομική καλύτερη επίδοση)σε σύνολο τερματισάντων αθλητών και αθλητριών 265.

«Ο Γιάννης θέλησε να τιμήσει το χωριό του παππού του Βούρβουρα Αρκαδίας μαζί με τον ιστορικό Αθλητικό Σύλλογο Βουρβούρων που έκλεισε φέτος 120 χρόνια ζωής έχοντας αναδείξει τον τέταρτο νικητή Χαράλαμπο Ζούρα στον ακοντισμό στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 1908, τερματίζοντας με τη φανέλλα του ΑΣ Βουρβούρων μαζί με το έμβλημα του ΣΜ Κρήτης τυγχάνοντας ένθερμης υποδοχής από τον κόσμο και τους συγχωριανούς του».

Στον ίδιο αγώνα έλαβε μέρος άλλος ένας σπουδαίος αθλητής μας ο Κατσαράκης Ευστάθιος που λίγα χιλιόμετρα πρίν το τέλος δεν κατάφερε να ολοκλ΄ηρώσει τον αγώνα λόγο τραυματισμού και εγκατέλειψε στο 206,8 χλμ με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο!

Το Διοικητικό μας συμβούλιο οι προπονητές και οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης θέλουμε να ευχηθούμε στου σπουδαίο αθλητή μας Γιάννη Παπαμιχαήλ για την επιτυχία του και τον τερματισμό του όπως επίσης για τον εξίσου σπουδαίο αθλητή μας Κατσαράκη Ευστάθιο που εγκατέλειψε λόγο σοβαρού τραυματισμού, και αισθανόμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπούν επάξια τον Σύλλογό μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *