το νέο παπούτσι της NEW BALANCE ΜΤ 813 ΑΤ

All terrain μοντέλο για απαιτητικούς δρομείς
All terrain μοντέλο για απαιτητικούς δρομείς
Δοκιμάσαμε το ΜΤ 813 ΑΤ της New Balance, ένα εξαιρετικά ισορροπημένο μοντέλο για ορεινό τρέξιμο, ανθεκτικό, στιβαρό, σταθερό αλλά και ιδιαίτερα άνετο. Το ελαφρύ και διαπνέον δικτυωτό ύφασμα στο επάνω μέρος συνδυάζεται αρμονικά με τα προστατευτικά υλικά τα οποία καλούνται να προφυλάξουν τα επίμαχα σημεία του ποδιού (π.χ. ακροδάχτυλα) από πληγές που μπορούν να προκαλέσουν τα αιχμηρά εμπόδια του ορεινού εδάφους. Το σύστημα δεσίματος, SURE LACE™ (συνδυασμός σταθεροποιητικών ιμάντων και κορδονιών), εμποδίζει το ακούσιο λύσιμό τους κατά τη διάρκεια του τρεξίματος, χάρη στην κυματοειδή μορφή τους. Το δυνατό του σημείο όμως είναι αναμφίβολα το σύνθετο σύστημα της ενδιάμεσης σόλας, η οποία είναι ενισχυμένη και εξαιρετικά απορροφητική κυρίως στην περιοχή της φτέρνας (χάρη στο σύστημα Ν-Ergy®), όπου αθροίζονται κυρίως οι δονήσεις των κρούσεων κατά το τρέξιμο μεγάλης διάρκειας. Αλλά και η AT Tread® εξωτερική σόλα δεν υστερεί καθόλου. Η αρκετά ιδιάζουσα διαμόρφωση των αυλακώσεών της, που είναι πιο ήπιες στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού, ενώ γίνονται κάπως βαθύτερες όσο πλησιάζουμε προς την φτέρνα, προσφέρει ικανοποιητική πρόσφυση σε μεγάλη ποικιλία εδαφών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και η φυσιογνωμία του είναι εμφανώς trail, η ήπια διαμόρφωση του ανάγλυφου της εξωτερικής σόλας σε συνδυασμό με το αναλογικά χαμηλό του βάρος, επιτρέπει το άνετο τρέξιμο και σε ομαλές επιφάνειες, δικαιολογώντας έτσι και την επιγραφή «all terrain» η οποία πλαισιώνει το λογότυπο του μοντέλου.

ΤΡΕΞΑΜΕ 100 χλμ.
ΕΔΑΦΗ ΔΟΚΙΜΗΣ Ορεινά μονοπάτια, δασικοί δρόμοι και βραχώδεις επιφάνειες, ποικίλων κλίσεων.
BAΡΟΣ 357 γρ.
ΤΙΜΗ 99 €
ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Ως παπούτσι προπόνησης, για μεγάλο όγκο χιλιομέτρων. Επίσης για αγωνιστική χρήση σε διαδρομές με ποικιλία εδαφικών χαρακτηριστικών, τόσο για αμιγώς trail αλλά και multi-terrain αγώνες.
Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ Διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, την σταθερότητα και την άνεση στο εσωτερικό. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε βραχώδεις επιφάνειες ή σε εδάφη διάσπαρτα με αιχμηρές πέτρες.
ΔΙΑΘΕΣΗ ΞΑΚΟ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 8160100