1η στεφανιοδρομία 35 χλμ. στην Μεσαρά 3 Μαίου , αναβίωση του μύθου της Ευρώπης (δηλώσετε την συμμετοχή σας)

1η Στεφανιοδρομία (πληροφορίες)
13043432_1678365672424007_8054276632253285430_n

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Τρίτη 3 Μαΐου 2016
Ελάτε όλοι μαζί να αναβιώσουμε τον μύθο της Αρπαγής της Ευρώπης που ξεκίνησε από την περιοχή της Μεσαράς να περπατήσουμε , να τρέξουμε και να μεταφέρουμε το στεφάνι σε όλη την διαδρομή κατά μήκος της Μεσαράς κ ανάμεσα από τα ιερά βουνά του Κώφινα και του Ψηλορείτη.. μεταφέροντας έτσι την αναγέννηση του μύθου της Ευρώπης και την αναγέννηση της άνοιξης.

ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Κόμβος Πσαιτόρια 09:00 το πρωί της Τρίτης

Διαδρομή: Εκκίνηση από τον κόμβο στα Πραιτώρια στις 10 το πρωί Χάρακας- Στέρνες-Ασήμι- Λουρες- Στόλοι-Γκαγκάλες- Αγ. Δέκα- Καπαριανά- Μοίρες- Τερματισμός. Συνολικής απόστασης 35χλμ.

Χρονικό Περιθώριο Στεφανιοδρομίας 4 ώρες

Προϋποθέσεις Συμμετοχής: Μπορεί όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτή την στεφανιοδρομία που δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα.. Ο κάθε στεφανιοδρόμος μπορεί να τρέξει η να περπατήσει όσο χιλιόμετρα επιθυμεί (εκτός από αθλητές κάτω των 18 ετών που δε θα τους επιτραπεί να τρέξουν πάνω από 3 χλμ.) Όλοι οι δρομείς θα βρεθούν στην εκκίνηση της στεφανιοδρομίας και θα δηλώσουν σε ποιο σημείο της διαδρομής θέλουν να τρέξουν η περπατήσουν. Οσοι αθλητές θέλουν μπορούν να διανύσουν όλη την διαδρομή.

Σταθμοί ανεφοδιασμού:Στην εκκίνηση (κατά την διάρκεια της στεφανιοδρομίας θα υπάρχουν συνοδοί με αυτοκίνητα που θά έχουν υλικά για τον ανεφοδιασμό των αθλητών-πεζοπόρων) σε Χάρακα- Στέρνες-Ασήμι- Λούρες- Στόλους-Γκαγκάλες- Αγ. Δέκα- Καπαριανά-Μοίρες- Τυμπάκι τερματισμός. Οι σταθμοί θα πρέπει να έχουν ένα μεγάλο τραπέζι με τουλάχιστον δύο άτομα και με υλικά όπως: νερό ,χυμούς φρούτα γλυκά, σάντουιτσ και ότι άλλοι επιθυμείτε.
Έπαθλο αναμνηστικό στους συμμετέχοντες: σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί κομμάτι από δάφνη..ενώ σε όλους τους Συλλόγους αναμνηστικό δίπλωμα για την συνδρομή τους..
Δηλώσεις Συμμετοχής : Μπορείτε να δηλώνετε μέσω email s.kampaxis@hotmail.com στα τηλέφωνα 6972016000 -2810344774 Καμπαξής Σπυρίδων – 6932311115 Σπυριδάκης Μιχαήλ 6974213368 Λέριος Νικόλαος (υπεύθυνοι διοργάνωσης).
Ιατρός θα υπάρχει σε όλη την διαδρομή , Όλοι οι συμμετέχοντες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα τους

Στο τέλος της εκδήλωσης θα μεταβούμε στο Καμηλάρι για φαγητό..όσοι φέρου τρόφιμα θα κάνουμε όλοι μαζί ενα μπουφέ στον χώρο που θα πάμε στο Καμηλάρι και θα φάμε όλοι μαζί κ θα πιουμε κ άφθονο κρασί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *