ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ HERAKLION CITY TRAIL THN 31-1-2016

prok1

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ HERAKLION CITY TRAIL THN 31-1-2016
Για λόγους ανωτέρας βίας αναβάλλεται ο πολύς σημαντικός αγώνας τρεξίματος city trail που ήταν προγραμματισμένος για την 31η Ιανουαρίου.
Η σοβαρότητα του αγώνα σε σχέση με το πολύ λίγο χρονικό διάστημα που απέμεινε δεν επέτρεπε την πραγματοποίησή του στο πλαίσιο και στη σοβαρότητα που θα θέλαμε.
Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι μέσα από τον αγώνα να αναδειχθούν τα πολύ σημαντικά μνημεία της πόλης μας. Έτσι και με παρότρυνση της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα του αρμόδιου αντιδημάρχου κυρίου Κώστα Βαρδαβά ο αγώνας μεταφέρεται στην αρχή του καλοκαιριού , ούτως ώστε να υπάρξει εύλογο χρονικό διάστημα για να σχεδιαστεί εκ νέου, και με την αρωγή πάντα της δημοτικής αρχής. Να σημειωθεί ότι ο δήμος εξέφρασε έντονο ενδιαφέρον για την πραγματοποίησή του σε επικοινωνία που είχαμε σήμερα το πρωί (19-1-2016). Αυτό μας δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έως την πραγματοποίηση του σκοπού αυτού.
Ζητούμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε και δίνουμε ένα αγωνιστικό αθλητικό ραντεβού κατά το καλοκαίρι, και αφού πρώτα κοιτάξουμε το ημερολόγιο τρεξίματος για να μην συμπέσει ο αγώνας με κάποιο άλλο αθλητικό γεγονός, σεβόμενοι τον αγώνα και την προσπάθεια που κάνουν άλλοι συναθλητές-φορείς.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Παντελής Καμπαξής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *