1ος Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και αγώνας 5 χλμ.

Πρωτοπορεί η Θεσσαλονίκη
1ος Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και αγώνας 5 χλμ.
1ος Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και Δρόμος Υγείας 5 χλμ.
Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και Δρόμος Υγείας 5 χλμ. έρχεται και είναι διαφορετικός. Δεν είναι μόνο ένας αγώνας μέσα στην πανέμορφη πόλη που θα περάσει από τους σημαντικότερους δρόμους και τα πιο διάσημα στέκια της. Πρόκειται να το κάνει τις βραδινές ώρες της Κυριακής 21 Οκτωβρίου ώστε να γίνει ο πρώτος νυχτερινός αγώνας ημιμαραθωνίου στη χώρα μας. Οι διοργανωτές, ο «ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης» και ο Δήμος Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν σε δύο ξεχωριστούς αγώνες που θα γράψουν ιστορία. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση τους. 

Τρέχω στην Τσιμισκή
Είναι όνειρό σας να τρέξετε σε μια άδεια από αυτοκίνητα Τσιμισκή; Μετά να βγείτε στην παλιά παραλία και να τερματίσετε στο Λευκό Πύργο; Μπορείτε να το ζήσετε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου το βράδυ, όταν θα γίνει για πρώτη φορά στα χρονικά νυχτερινός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων για όλους. Μια διοργάνωση του «ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ» και του Δήμου Θεσσαλονίκης, με την αιγίδα όλων των φορέων της πόλης.

Και για όσους θέλουν να το ζήσουν τρεις φορές, μπορούν να πάρουν μέρος στον ημιμαραθώνιο και να περάσουν τρεις φορές από την Τσιμισκή. Από τη ΧΑΝΘ μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας. Στον πιο σικ και γνωστό για την αγορά και την κίνηση εμπορικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, που θα είναι ανοιχτός μόνο για τους χιλιάδες δρομείς που από το απόγευμα μέχρι το βράδυ, ανάλογα με την κατηγορία, θα τρέχουν και θα έχουν την ευκαιρία να τους χειροκροτήσει όλη η πόλη.
Μια γιορτή του αθλητισμού και της υγείας. Γιατί το τρέξιμο είναι η καλύτερη πρόληψη απέναντι σε όλες τις πιθανές παθήσεις. Και πλάθει στο πιο σύντομο διάστημα ένα καλογυμνασμένο σώμα με καλή φυσική κατάσταση. Τρέξτε με το δικό σας ρυθμό και απολαύστε τη Θεσσαλονίκη στα καλύτερά της. Η φθινοπωρινή εκδοχή της πόλης είναι πάντα συναρπαστική και ειδικά όταν θα φωτίζεται από τα φωτά των μαγαζιών και τις μουσικές των καφέ και μπαρ. Ένα υπαίθριο πάρτι που θα δώσει το έναυσμα για μια αθλητική σεζόν, η οποία θα κορυφωθεί στις 21 Απριλίου, με το Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος».
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές των αγώνων αλλά και τις δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ

1ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσ/νίκης… από Thess_half_marathon

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *