10ος Δρόμος στα χνάρια του Μίνωα (ευχαριστήριο)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ως διοργανωτές θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την σπουδαία αυτή διοργάνωση τους συνδιοργανωτές την  Περιφέρειας Κρήτης των Δήμων Φαιστού-Γόρτυνας.την Ελληνική Αστυνομία, την Λιμενική Αστυνομία, την Δημοτική Αστυνομία τα τμήματα των Ελλήνων Σαμαρειτών Ηρακλείου- Μεσαράς για την πολύτιμη βοήθεια τους.. Ενώ έλαμψε δια της απουσίας του το ΕΚΑΒ Ηρακλείου (που ενώ ειδοποιήθηκε εγγράφως δύο φορές από τον Σύλλογο μας δεν ήρθε).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του αγώνα μας τους: ΑΝΕΚ-ΣΟΥΠΕΡ ΦΑΣΤ- ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ- 3Ε- Βότομος Α.Ε.-Αναπτυξιακή εταιρεία Γέργερης-Αγροτικός Συνεταιρισμός Αρχανών- Ένωση Ηρακλείου- Οπτικό κέντρο Μαρκάκης- Διεθνής Ένωσις-βιοτεχνία κροασάν Μαυροφρύδης-βιβλιοπολείο Ανθολόγιο-Μπουλουκάκης Μανούσος- Interoad -Αρχιεπισκοπή Κρήτης, τον Μαρκετάκη Δημήτρη για την προσφορά στο Λεωφορείο για την μεταφορά των αθλητών,ον κ Βεργίτση τα Σ/Μ Χαλκιαδάκης, τον φούρνο Βενέρη, το ζαχαρπολαστείο Αρβανίτη Πετρά-Την κα Αλογδιανάκη Ελένη,την βιοτεχνία επίπλων Γεωργιλαδάκη, Το κατάστημα Λεμονάκης Home. την ποδηλατεμποριή Στεφανάκης.   την X-TREME και τον ΣΥΦΑΚ.

Ιδιαίτερη τιμή αξίζουν τα μέλη της οργανωτικής μας επιτροπής που απο το πρωί στις 6.30 έως και στις 11.30 ήταν στην διαδρομή για την εξυπηρέτηση των αθλητών και συγκεκριμένα στους :Ρένα Τζωράκη, Κλωντ Νουλάνς, Κουμπατή Στέργιο, Χατζημηνά Κώστα, Στρατάκη Στέλλα, Στρατάκη Μανόλη,Στεφανάκη Λέανδρο, Στεφανάκη Εύα, Τσαρνάκα Ειρήνη,Χρονάκη Βασίλη,Μαστραντωνάκη Νεκτάριο,Χουρδάκη Μιχάλη-Ζαδέλη Άννα-Ζωγραφάκη Γιάννη, Βέργνες Γκάς, Καμπαξή ΜυρσίνηΑφορδακού Ειρήνη,Νταντούδη Γιώργο, Κιαγιαδάκη Έμη, Στεφανάκη Γιάννη,Πολλάκη Βαγγέλη, Παχιαδάκη Νεκτάριο , Κατσέλη Μανόλη, Μιζεράκη Μαρία και Μαμαντάκη Γιάννη.

επίσης τους αξίζουν συγχαρητήρια και ευχαριστούμε τους αθλητές   και τους ποδηλάτες που έλαβαν μέρος απο την Κρήτη και την υπόλοιπη  και μας τίμησαν με την παρουσία τους .

One thought on “10ος Δρόμος στα χνάρια του Μίνωα (ευχαριστήριο)

  1. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΟΠΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ.ΤΕΛΟΣ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *