1ος Ημιμαραθώνιος αγώνας Ναυπάκτου “Lepanto Run” & παράλληλων αγώνων»

Σύλλογος Δρομέων, Μαραθωνοδρόμων και Υπεραποστάσεων «Lepanto»

e-mail: lepantorunners@gmail.com
site: http://lepantorunners.gr/
http://nafpaktosrace.lepantorunners.gr/
τηλ: 6972029278, 6974552101

Θέμα: «Υποστήριξη 1ου Ημιμαραθώνιου αγώνα Ναυπάκτου “Lepanto Run” & παράλληλων αγώνων»
Αγαπητοί φίλοι δρομείς,
Ο σύλλογος Δρομέων – Μαραθωνοδρόμων Ναυπάκτου “Lepanto”, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας, διοργανώνει την Κυριακή του Θωμά 19/04/2015, τους δρομικούς αγώνες “Lepanto Run” στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης της πόλης.
Πρόκειται για ένα αναβαθμισμένο σε σχέση με το παρελθόν αθλητικό γεγονός στο οποίο θα περιλαμβάνονται ένας ημιμαραθώνιος αγώνας (21,1χλμ), ένας αγώνας δρόμου υγείας (7,5χλμ) και τρείς αγώνες παιδιών (1χλμ & 2χλμ) για παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Αναλυτικές πληροφορίες και οτιδήποτε νεώτερο αφορά τον αγώνα μπορείτε να δείτε στο site του αγώνα http://nafpaktosrace.lepantorunners.gr/ Οι αγώνες έχουν σχεδιαστεί ώστε να περνούν από τα ομορφότερα φυσικά και ιστορικά σημεία της πόλης μας.
Στόχος του νέου διοικητικού συμβουλίου, αξιοποιώντας την παρακαταθήκη που μας άφησε ο ιδρυτής και πρώην πρόεδρος του συλλόγου“Lepanto” Δημήτρης Καραχάλιας, είναι να διεξάγουμε μια ημέρα δρομικών αγώνων υψηλού διοργανωτικού επιπέδου και αναβαθμισμένου πακέτου παροχών προς τους αθλητές (ηλεκτρονική χρονομέτρηση – τεχνικό μπλουζάκι – αψίδα τερματισμού – κινητοποίηση εθελοντικών ομάδων – υγειονομική υποστήριξη από Ελληνική Ομάδα Διάσωσης & Interamerican κτλ.) και να εντάξουμε την Ναύπακτο στο χάρτη των αγώνων δρόμου.
Στην προσπάθειά μας αυτή, σας θέλουμε αρωγούς και συμπαραστάτες. Η παρουσία σας στους αγώνες μας, θα είναι για εμάς και την πόλη μας μεγάλη τιμή. Εμείς σαν σύλλογος δρομέων δηλώνουμε ότι με μαζικότητα θα στηρίξουμε κάθε δρομική διοργάνωση στην ευρύτερη περιφέρειά μας και ενεργά θα συμμετέχουμε σε δράσεις με στόχο την ενίσχυση του δρομικού κινήματος στη Δυτική Ελλάδα.
Σας ευχαριστούμε πολύ,
Με εκτίμηση,
Εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου “Lepanto”
Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων

Σίνης Δημήτρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *