3Ο Ψάθαθλον Αττικής 8 Ιουνίου 2014

ΑΝΟΙΞΑΝ  ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ  ΓΙΑ ΤΟ 30  ΨΑΘΑΘΛΟΝ  ΑΤΤΙΚΗΣ 2014

 

 

 

Για 3η χρονιά ο  Δήμος ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ  ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ  στα πλαίσια λαϊκού μαζικού αθλητισμού και φιλανθρωπικού σκοπού  διοργανώνουν αγώνες  ατομικού και ομαδικού τριάθλου.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Ψάθα  Aττικής Κυριακή 8  Ιουνίου 2014.  Η  1η εκκίνηση θα δοθεί στις 8’30 π.μ   με (sprint  triathlon)   750 μέτρα κολύμπι – 20  χιλ ποδηλασία (Ψάθα –Αλεποχώρι- Ψάθα) –  5 χιλ τρέξιμο. Η 2η εκκίνηση   που προσφέρεται για μαθητές και όχι μόνο, θα δοθεί στις 10.30’και  περιλαμβάνει 150 μ. κολύμπι – 2.000 μ. ποδηλασία – 500 μ. τρέξιμο. Οι  αποστάσεις ποδηλασίας- τρεξίματος είναι επίπεδες στα κρυστάλλινα παράλια του Κορινθιακού κόλπου  με φόντο τα όρη Γεράνεια-Πατέρα-Κιθαιρώνα-Ελικώνα.  Ομαδικό με τρεις αθλητές-ες για κάθε αγώνισμα  θα υπάρξει μόνο στην 1η  εκκίνηση στην οποία οι αθλητές θα  χρονομετρηθούν ξεχωριστά ανά αγώνισμα.  Οι  τριαθλητές για να λάβουν συμμετοχή θα πρέπει να φέρουν απαραιτήτως κολυμβητικό σκουφάκι,   ποδήλατο με κράνος και  πιστοποιητικό υγείας .  Οι μικροί  αθλητές-τριες θα συνοδεύονται από τους γονείς τους στην γραμματεία για τον αριθμό συμμετοχής τους και έχουν το δικαίωμα να κολυμπήσουν με  μπρατσάκια και να ποδηλατήσουν με βοηθητικές ρόδες.  Και στις δύο  εκκινήσεις   θα βραβευτούν με κύπελλα οι τρείς πρώτοι –πρώτες  στο ατομικό,  και τα ομαδικά  με ένα κύπελλο.  Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια. Για την ασφάλεια των αθλητών θα  προβλεφτούν  τα απαραίτητα μέτρα. H οργανωτική   επιτροπή παρακαλεί τους αγωνιζόμενους να  είναι έγκαιρα πιο νωρίς στην γραμματεία για την συμμετοχή τους.

Οι  συμμετέχοντες στη μεγάλη απόσταση  θα πρέπει  θα καταβάλουν  το συμβολικό ποσό των 15 ευρώ (θα δοθούν σε ιδρύματα) και θα αναγράφουν  το όνομά τους στο έντυπο κατάθεσης Εθνικής τράπεζας του  δικαιούχου (εντεταλμένου Συλλόγου Απόλλων) Αναστάσιου Σταθόπουλου υπ’ αριθ. 188/631484-84    ΙΒΑΝ GR 9001101880000018863148484    και  θα το αποστέλλουν στο fax 2155408840 – 210 4960407  ή ηλεκτρονικά    tasos.sta52@gmail.com  O μικρός αγώνας για μαθητές είναι δωρεάν.  Η  εκκίνηση στις 8.30’ γίνετε όπως και πέρυσι  για να αποφευχθεί η μεγάλη κάθοδος των  αυτοκινήτων η οποία θα δυσκολέψει  σε μεγάλο βαθμό  το έργο  της τροχαίας στο αγώνισμα της ποδηλασίας. Οι ενδιαφερόμενοι του λεκανοπεδίου Αττικής  μπορούν να έρθουν  στην πανέμορφη  περιοχή   μέσω Μάνδρας-Βιλλίων,  ή μέσω Μεγάρων.  Για δηλώσεις συμμετοχής με ονοματεπώνυμο και έτος γέννησης

Στο email  derveneia.psathathlon@gmail.com ή στα τηλ.:6909389162/ 2155408840 (ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ).

Για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

Για  περισσότερες πληροφορίες και ΟΧΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ  στο    6945536280  και ώρες:  17.00-19.00   Τάσος Σταθόπουλος

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΗ

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΙΑΘΛΟΝ                    □

ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΙΑΘΛΟΝ                           □

ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ____________________

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  ΜΙΚΡΟ ΤΡΙΑΘΛΟΝ                               □

 

ΕΠΩΝΥΜΟ:_________________________________________

ΟΝΟΜΑ: ___________________________________________

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:  ___________________________________

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:_____________________________

ΦΥΛΛΟ:         ΑΝΔΡΑΣ  □                         ΓΥΝΑΙΚΑ  □

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:_________________________________________

ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ/ΠΟΛΗ:_________________________________

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ:____________________________

ΤΗΛ:  ____________________ΚΙΝ: ____________________

EMAIL:  _____________________________________________

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ: Δηλώνω ΥΠΕΥΘΥΝΩΣ ότι παίρνω μέρος στα 3Ο  ΨΑΘΑΘΛΟΝ,

αποκλειστικά με δική μου ευθύνη για κάθε τυχόν τραυματισμό που ενδεχομένως θα μου συμβεί και παραιτούμαι ατομικά και για λογαριασμό των δικαιούχων μου από κάθε σχετική αποζημίωση. Επίσης δηλώνω πως έχω πρόσφατη βεβαίωση εξειδικευμένου ιατρού, για την καλή μου υγεία και φυσική κατάσταση, που απαιτείται για τη δοκιμασία του Αγώνα που επέλεξα.

Επίσης δηλώνω ότι επιτρέπω να χρησιμοποιηθεί το όνομά μου και η φωτογραφία μου ελεύθερα από τους διοργανωτές προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε κριθεί σκόπιμο απ’ αυτούς.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ……………………………… ΥΠΟΓΡΑΦΗ

 

– Παρακαλούμε να σταλεί με fax 215 5408840 ή ηλεκτρονικά derveneia.psathathlon&@gmail.com Μέχρι 02-6-2014

 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *