4ος Δρόμος διάθλου Νήσου Κυθήρων

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 10 Ιουλίου ο 4ος δρόμος διάθλου στο νησί των Κυθήρων.

Περιλάμβανε η διοργάνωση δύο αγωνίσματα 300 μέτρα κολύμβι και 2.5 κμ τρέξιμο στην διαδρομή Καψάλι- Χώρα.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος στον αγώνα ήταν του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και κάποια άτομα απο το νησί των Κυθήρων.

Ο αγώνας αν και δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα είχε αρκετό ενδιαφέρον και ενθουσίασε τους αθλητές που έλαβαν μέρος και όσους τον παρακολούθησαν, νικητής στους άνδρες ήταν ο Πεφάνης Χαράλαμπος και στις γυναίκες η Στριλιγκά Μαρία και οι δυο αθλητές του Σ.Μ.Κ.ενώ στα αξιοσημείωτα ήταν η συμμετοχή του εφτάχρονου Τζωρτζίνη Ιωάννη.

Ο αγώνας όπως προαναφέραμε δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα και για τον λόγο αυτό δεν υπήρχαν και έπαθλα.. αλλά οι τρεις νικητές και νικήτριες βραβεύτηκαν με κλώνο ελιάς από τον Δήμαρχο Κυθήρων κο Κουκούλη Θεόδωρο.

Επίσης ο Δήμαρχος Κυθήρων τίμησε τον σύλλογο μεραθωνοδρόμων Κρήτης με τιμητική πλακέτα και ο Σύλλογος τον δήμαρχο με αναμνηστικά δώρα και βιβλίο απο τον Δήμαρχο Ηρακλείου κο Κουράκη Γιάννη.

Οι τρεις νικητές στους άνδρες και γυναίκες ήταν οι κάτωθι:

 

1ος ΠΕΦΑΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΜΚ 1η ΣΤΡΙΛΙΓΚΑ ΜΑΡΙΑ ΣΜΚ

2ος ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ «              2η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΟΥΚ

3ος ΤΑΒΛΑΔΩΡΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ « <    3η ΠΛΟΥΜΗ ΑΡΓΥΡΩ ΣΜΚ

 

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

 

 1. ΠΕΦΑΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 2. ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
 3. ΤΑΒΛΑΔΩΡΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ
 4. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΝΙΚΟΣ
 5. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
 6. ΤΡΑΒΑΣΟΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 7. ΠΕΛΑΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 8. ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 9. ΠΕΛΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
 10. ΛΑΧΝΙΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 11. ΣΤΡΙΛΙΓΚΑ ΜΑΡΙΑ
 12. ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
 13. JOAN LINERT
 14. ΤΖΩΡΤΖΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 15. ΤΖΩΡΤΖΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
 16. ΝΟΥΛΑΝΣ ΚΛΟΟΥΝΤ
 17. ΠΛΟΥΜΗ ΑΡΓΥΡΩ
 18. ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 19. ΑΦΟΡΔΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
 20. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ
 21. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΜΑΡΙΑ
 22. ΚΑΜΠΑΞΗ ΜΥΡΣΙΝΗ
 23. ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Παραμονή του αγώνα στο Δημαρχείο Κυθήρων έγινε η παρουσίαση βιβλίου με θέμα την αρχαία Ελλάδα της κας Ζωγραφάκη Χαράς ενώ ακολούθησε και ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα την αρχαία Ελλάδα.

Το ίδιο βράδυ έγινε ρεμπέτικη βραδιά από το συγκρότημα των Κακουδάκη Βαγγέλη και Χαλκιαδάκη Γιώργου σε ταβέρνα της περιοχής Τσικαλαριά.

Στα αξιοσημείωτα ήταν ο πολιτικός γάμος που έγινε στο Δημαρχείο Κυθήρων του μουσικού και μέλος του συλλόγου μας Κακουδάκη Βαγγέλη με την εκλεκτή της καρδιάς του Στεφανίας Μελισσουργάκη με κουμπάρους τα μέλη μας Χαλκιαδάκη Γιώργο και Αφορδακού Ειρήνης.

Τέλος τα μέλη μας ευχαριστούν για την άριστη φιλοξενία τον Δήμο Κυθήρων και ειδικά τον Δήμαρχο κο Κουκούλη Θεόδωρο, τον οδηγό του δήμου κο Δημήτρη που με το λεωφορείο μας ξενάγησε σχεδόν σε όλο το νησί, τον χορηγό στα μπλουζάκια του αγώνα το οπτικό κέντρο Μαρκάκη τιςΜινωικές γραμμές την ΛΑΝΕ για την χορηγία του 50% έκπτωσης στα εισιτήρια και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αρχανών

Επίσης συλλυπούμαστε τους φίλους μας από τα Κύθηρα τον Κομηνό Νίκο και την συζυγό του Ρέα Καυκιά για τον θάνατο της μητέρας του πρώτου.

 

 

κάτω..λίγο μετά τον τερματισμό